Om Vinbaren

Om Vinbaren

Kommende arrangementer

VINBAREN i hjertet af Næstved tæt ved den gamle biograf og den smukke Sct. Mortens Kirke.

Byens første egentlige vinbar og helt sikkert også byens mindste.

Vores store ønske med VINBAREN er at skabe et rum for voksne, hvor atmosfæren med et afslappet og uformelt miljø skal være kendetegnende, hvad end du vil nyde et glas vin sammen med din kæreste, kollega, ven, familie eller bare vil have vinen for dig selv eller ønsker at indtage en dejlig frokost.

Er du barn, er du også meget velkommen, men det er de voksne der bestemmer og vi kan naturligvis ikke udskænke alkohol til dig, når du er under 18 år, men så har vi til gengæld en lækker økologisk saft, vi er sikre på vil kunne friste!

FORTSÆTTES

 

For os handler det ikke om, at du som gæst skal kende alle vinområder i Frankrig eller alle druesorter i verden – for det gør vi heller ikke selv. For os handler det om at nyde vinen og måske tage sig tid til at lægge mærke til dens smag for, hvad smagen egentlig er, hvilket er noget alle vinelskere kan samles om – hvad enten du har stor eller lille viden inden for vin.

Ligeså mange forskellige vine der produceres på verdensplan, ligeså forskellige er vi som mennesker, og derfor dufter og smager vi også vin forskelligt.

Priserne for et glas vin starter ved 65 kroner. Og hvis ét glas ikke er nok, har du selvfølgelig også mulighed for at købe hele flasken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uformel vinoplevelse og lækre anretninger lavet på de bedste råvarer!

Kærlig hilsen

Sus & Uwe

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.