Arrangementer

Arrangementer

Kommende arrangementer

En aften hvor vi skal smage rødvin lavet på 5 klassiske blå druer og dertil indtage en lille let anretning.

Dato: onsdag 3. februar 2020 kl. 19.30-22.00. (UDSAT PÅ GRUND AF REGERINGENS FORLÆNGELSE AF CORONA-NEDLUKNINGEN)

Deltagergebyr kr. 395,00.

Tilmelding via e-mail til kontakt@vinbaren3.dk med oplysning om fulde navn på den eller de, der ønskes tilmeldt.

Kærlig hilsen
Sus & Uwe

En aften i selskab med vine lavet på den populære drue Pinot Noir. En drue med en kæmpe fanskare!

Pinot Noir er blandt andet kendt som druen bag de store rødvine fra Bourgogne, men Pinot Noir er meget mere end dét! 

Til smagningen vil også blive serveret en lettere anretning. 

Dato: onsdag 24. februar 2020 kl. 19.30-22.00. (UDSAT PÅ GRUND AF REGERINGENS FORLÆNGELSE AF CORONA-NEDLUKNINGEN)

Deltagergebyr kr. 495,00.

Tilmelding via e-mail til kontakt@vinbaren3.dk med oplysning om fulde navn på den eller de, der ønskes tilmeldt. 

Kærlig hilsen

Sus & Uwe

Chardonnay er efter sigende verdens tredje mest plantede vindrue og dyrkes stort set overalt i verden.

Chardonnay er druen bag de store hvidvine i Bourgogne og Chablis i Frankrig. Kom og smag vine fra druen med de mange ansigter, hvortil en lettere anretning vil blive serveret.

Dato: onsdag 17. marts 2020 kl. 19.30-22.00. (UDSAT PÅ GRUND AF REGERINGENS FORLÆNGELSE AF CORONANEDLUKNINGEN).

Deltagergebyr kr. 395,00.

Tilmelding via e-mail til kontakt@vinbaren3.dk med oplysning om fulde navn på den eller de, der ønskes tilmeldt.

Kærlig hilsen
Sus & Uwe

En aften hvor vi smager forskellige stilarter inden for mousserende vin, hvortil en lettere anretning serveres.

Dato: onsdag 21. april 2020 kl. 19.30-22.00. (UDSAT PÅ GRUND AF REGERINGENS FORLÆNGELSE AF CORONA-NEDLUKNINGEN)

Deltagergebyr kr. 395,-

Tilmelding via e-mail til kontakt@vinbaren3.dk med oplysning om fulde navn på den eller de, der ønskes tilmeldt.

Kærlig hilsen
Sus & Uwe

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.